Hansops-volwassenen
Hansops voor volwassenen

Nachtkleding (hansop) uit een stuk is een uitkomst voor onrustige slapers. Maar ook voor personen die zich te pas en te onpas uitkleden maakt een hansop het leven eenvoudiger. Bovendien belet een hansop de drager om aan het incontinentiemateriaal te komen.

De hansops voor volwassenen zijn alle voorzien van een rits in de rug en extra ruimte voor het incontinentiemateriaal. Het bandje elastiek rond de buik zorgt voor een pyjama-achtige look van de hansop. Er zijn hansops voor volwassenen met en zonder voet, en voor de warmere zomermaanden zijn er hansops voor volwassenen uitgevoerd met korte pijp en korte mouw.

De hansops voor volwassenen zijn leverbaar in 3 verschillende stoffen:

Jersey (100% katoen, 160 grams)
Tricot (100% katoen, 230 grams)
Badstof (80% katoen 20% polyester, 260 grams)

De hansops voor volwassenen zijn leverbaar in verschillende kleuren en maten (de kleur en maat kunt u bij het product selecteren).  

Voor de juiste maat vindt u bij de producten of onder "downloads" een pdf-bestand met een matentabel en/of probleemanalyse stroomschema.
Bezig met laden...
combi hansop dames 8110 dessin bloemetjes
Combi dames hansop (plukpak) voor overdag met rugrits.. Uniek dames plukpak (hansop) met rugritssluiting voor overdag! Wordt gedragen als één geheel met het uiterlijk en uitstraling van een blouse en pantalon. Voorkomt plukgedrag (bijvoorbeeld aan incontin Per stuk:
€ 139,95

Combi-heren-hansop-(plukpak)-voor-overdag-met-rugritssluiting
Combi heren hansop (plukpak) voor overdag met rugrits.. Uniek heren plukpak (hansop) met rugritssluiting voor overdag! Wordt gedragen als één geheel met het uiterlijk en uitstraling van een polo en pantalon. Voorkomt plukgedrag (bijvoorbeeld aan incontin Per stuk:
€ 139,95

Hansop jersey korte mouw en korte pijp kleur 251
Dames/Heren hansop (plukpak) jersey korte mouw en kor.. Dames/Heren hansop/plukpak, jersey, met korte mouwen en korte pijpen voorzien van rugritssluiting (unisex). Leverbaar in diverse kleuren en maten. Per stuk:
€ 46,95

Dessin hansop voor heren met rugritssluiting 400 h
Dessin heren hansop (plukpak) met rugritssluiting Prachtige Dessin heren hansop (plukpak) met rugritssluiting. Maakt een eind aan het dilemma dat speciale kleding niet oogt. Per stuk:
€ 67,95

Hansop badstof met voet en rugritssluiting kleur 681
Dames/Heren hansop (plukpak) badstof met voet en rugr.. Dames/Heren hansop/Plukpak, badstof, met voet en rugritssluiting (unisex). Voorkomt het plukken aan bijvoorbeeld incontinentie. Leverbaar in diverse kleuren en maten. De voetjes voorkomen opkruipende Per stuk:
€ 61,95

Hansop badstof zonder voet met rugritssluiting kleur 576
Dames/Heren hansop (plukpak) badstof zonder voet met .. Dames/Heren hansop (plukpak) badstof zonder voet met rugritssluiting (unisex). Voorkomt het plukken aan bijvoorbeeld incontinentie. Leverbaar in diverse kleuren. Per stuk:
€ 56,95

Hansop tricot zonder voet met rugritssluiting kleur 500
Dames/Heren hansop (plukpak) tricot zonder voet met r.. Dames/Heren hansop (plukpak) tricot zonder voet met rugritssluiting (unisex). Voorkomt het plukken aan bijvoorbeeld incontinentie. Leverbaar in diverse kleuren en maten Per stuk:
€ 56,95

Dessin hansop voor dames met korte mouwen en korte pijp 201 D
Dessin dames hansop (plukpak) met korte mouwen en kor.. Prachtige Dessin dames hansop (plukpak) met korte mouwen en korte pijp. Voorzien van rugritssluiting Maakt een eind aan het dilemma dat speciale kleding niet oogt. Per stuk:
€ 55,95

Dessin hansop voor heren met korte mouwen en korte pijp 201 H
Dessin heren hansop (plukpak) met korte mouwen en kor.. Dessin hansop (plukpak) voor heren met korte mouwen en korte pijp. Voorzien van rugritssluiting. Maakt een eind aan het dilemma dat speciale kleding niet oogt. Per stuk:
€ 55,95

Hansop jersey met voet en rugritssluiting kleur 281
Dames/Heren hansop (plukpak) jersey met voet en rugri.. Dames/Heren hansop/Plukpak jersey met voet en rugritssluiting (unisex). Leverbaar in diverse kleuren. Leverbaar in diverse kleuren. Met voet, lekker warm en geen opkruipende pijpen, maar pas wel op vo Per stuk:
€ 54,95

Hansop jersey zonder voet met rugritssluiting kleur 681
Dames/Heren hansop (plukpak) jersey zonder voet met r.. Dames/Heren hansop (plukpak) jersey zonder voet met rugritssluiting (unisex). Voorkomt het plukken aan bijvoorbeeld incontinentie. Leverbaar in diverse maten en kleuren. Per stuk:
€ 52,95

Dessin hansop voor heren met rugritssluiting en rits in kruis 201 h
Dessin heren hansop (plukpak) met rugritssluiting en .. Prachtig Dessin hansop (plukpak) voor heren met rugritssluiting en rits in kruis. Maakt een eind aan het dilemma dat speciale kleding niet oogt. Per stuk:
€ 77,95

Dessin hansop voor dames met rugritssluiting en rits in kruis 201 d
Dessin dames hansop (plukpak) met rugritssluiting en .. Prachtig Dessin hansop (plukpak) voor dames met rugritssluiting en rits in kruis. Maakt een eind aan het dilemma dat speciale kleding niet oogt. Per stuk:
€ 77,95

Hansop badstof zonder voet met rugritssluiting en rits in kruis kleur 251
Dames/Heren hansop (plukpak) badstof zonder voet met .. Dames/Heren hansop (plukpak) badstof zonder voet met rugritssluiting en rits in kruis (unisex). Vereenvoudigt het aan- en uitkleden of het verschonen. Voorkomt daarnaast het plukken aan bijvoorbeeld i Per stuk:
€ 67,95

Hansop tricot zonder voet met rugritssluiting en rits in kruis 201
Dames/Heren hansop (plukpak) tricot zonder voet met r.. Dames/Heren hansop (plukpak) tricot zonder voet met rugritssluiting en rits in kruis (unisex). Vereenvoudigt het verschonen. Leverbaar in diverse kleuren. Per stuk:
€ 67,95

Dessin hansop voor dames met rugritssluiting en rits in kruis 400 d
Dessin dames hansop (plukpak) met rugritssluiting Prachtig Dessin hansop plukpak voor dames met rugritssluiting. Maakt een eind aan het dilemma dat speciale kleding niet oogt. Per stuk:
€ 67,95 


Laatst bekeken producten