Outwear-zorgjassen
Zorgjassen (rolstoeljassen)

Toonaangevend in jassen voor de zorg speciaal ontworpen voor de rolstoelgebruiker. De materialen van de rolstoeljas zijn licht, de armsgaten ruim. Hoogwaardig materiaal geeft wind en water geen kans. De rolstoeljassen hebben een staande kraag, windvangers, twee klepjes als zaksluiting en zijn achter helemaal te openen.
De voorkant van de rolstoeljas heeft een kleine rits of een rits die helemaal te openen is om maximale ruimte te verkrijgen voor mensen met contracturen en afweerreacties. Er zijn vier modellen rolstoeljas: Lina en Anorak zowel in de winter als de zomeruitvoering, lang of kort model.

Let op! Zorgjassen worden speciaal voor u gefabriceerd en kunnen dus niet retour!
Omdat de zorgjassen speciaal voor u worden gemaakt bedraagd de levertijd 2 á 3 weken.


 
Bezig met laden...
Lina-Outwear-winterjas-lang-model-(rolstoeljas)
Lina Outwear winterjas lang model (rolstoeljas) Outwear Lina zorg/winterjas is een rolstoeljas met lange rits als voorsluiting en achter helemaal te openen. Geschikt bij contracturen en afweerreacties Per stuk:
€ 239,95

Anorak-Outwear-zomerjas-kort-model-(rolstoeljas)
Anorak Outwear zomerjas kort model (rolstoeljas) Outwear Anorak zorg/zomerjas is een rolstoeljas met aan de voorkant een kleine rits en achter helemaal te openen. Geschikt bij contracturen en afweerreacties. Per stuk:
€ 210,95

Anorak-Outwear-zomerjas-lang-model-(rolstoeljas)
Anorak Outwear zomerjas lang model (rolstoeljas) Outwear Anorak zorg/zomerjas is een rolstoeljas met aan de voorkant een kleine rits en achter helemaal te openen. Geschikt bij contracturen en afweerreacties. Per stuk:
€ 215,95

Lina-Outwear-zomerjas-kort-model-(rolstoeljas)
Lina Outwear zomerjas kort model (rolstoeljas) Outwear Lina zorg/zomerjas is een rolstoeljas met lange rits als voorsluiting en achter helemaal te openen. Geschikt bij contracturen en afweerreacties. Per stuk:
€ 221,95

Anorak-Outwear-winterjas-kort-model-(rolstoeljas)
Anorak Outwear winterjas kort model (rolstoeljas) Outwear Anorak zorg/winterjas is een rolstoeljas met aan de voorkant een kleine rits en achter helemaal te openen. Geschikt bij contracturen en afweerreacties. Per stuk:
€ 219,95

Anorak-Outwear-Winterjas-lang-model-(rolstoeljas)
Anorak Outwear Winterjas lang model (rolstoeljas) Outwear Anorak zorg/winterjas is een rolstoeljas met aan de voorkant een kleine rits en achter helemaal te openen. Geschikt bij contracturen en afweerreacties. Per stuk:
€ 227,95

Lina-Outwear-zomerjas-lang-model-(rolstoeljas)
Lina Outwear zomerjas lang model (rolstoeljas) Outwear Lina zorg/zomerjas is een rolstoeljas met lange rits als voorsluiting en achter helemaal te openen. Geschikt bij contracturen en afweerreacties. Per stuk:
€ 227,95

Lina-Outwear-winterjas-kort-model-(rolstoeljas)
Lina Outwear winterjas kort model (rolstoeljas) Outwear Lina zorg/winterjas is een rolstoeljas met lange rits als voorsluiting en achter helemaal te openen. Geschikt bij contracturen en afweerreacties. Per stuk:
€ 233,95

Luxe damesjas 7314 voorkant
Luxe jas voor dames Een luxe jas voor dames met een schitterende optiek, met alle eigenschappen die het makkelijk maakt om deze jas gemakkelijk aan en uit te doen. Per stuk:
€ 173,00

7313 jack voorkant
Softshell Jack Kort Comfortabele jack die aan de achterzijde helemaal geopend kan worden waardoor de jack in 2 delen aan te kleden is. Per stuk:
€ 232,95 


Laatst bekeken producten