Outwear-capes
Capes (rolstoelcape)

Dé cape voor bijvoorbeeld rolstoelgebruikers om snel iets warms om te slaan, voor het naar buiten gaan of voor in uw woning. De (rolstoel) cape is lekker warm en bijzonder snel aan te kleden.
Comfortabele capes met voldoende hoofdruimte van uitstekende kwaliteit. De rolstoelcape is zeer geschikt bij orthesen, contracturen en afweerreacties.
De capes worden uitgevoerd in jasstof of fleece. Met ritssluiting of shawl kraag, kort, lang, of extra lang, met of zonder mouwen. In winter of zomer uitvoering. Kortom, voldoende keuze in capes om ook aan uw wens tegemoet te komen.

Let op! Outwear rolstoel capes worden speciaal voor u gemaakt en kunnen niet retour!
Omdat de outwear rolstoel capes speciaal voor u worden gemaakt bedraagd de levertijd 2 á 3 weken.
 
Bezig met laden...
cape 7387 met shawl kraag zonder mouw
Cape fleece met shawl kraag zonder mouw Rolstoelcape fleece kort met shawl kraag zonder mouw. Ideale cape uitgevoerd in fleece om snel iets warms om te slaan. Per stuk:
€ 47,95

cape 7385 met
Cape fleece met shawl kraag met mouw Rolstoelcape fleece lang met shawl kraag met mouw. Ideale cape uitgevoerd in fleece om snel iets warms om te slaan. Per stuk:
€ 47,95

cape 7291 rolstoel
Cape fleece met ritsje met mouw Rolstoelcape fleece kort met ritsje met mouw. Ideale cape uitgevoerd in fleece om snel iets warms om te slaan. Per stuk:
€ 59,95

cape 7397 rolstoel
Cape fleece met ritsje zonder mouw Rolstoelcape fleece lang met ritsje zonder mouw. Ideale cape uitgevoerd in fleece om snel iets warms om te slaan. Per stuk:
€ 59,95

cape van jasstof 7384
Cape van jasstof met ritsje zonder mouw Rolstoelcape van jas stof lang met ritsje zonder mouw. Ideale cape uitgevoerd in jas stof om snel iets warms om te slaan. Per stuk:
€ 129,95 


Laatst bekeken producten