Onderkleding-(Easy-click)
Easy Click. Synoniem voor gemak, comfort en kwaliteit. Aangepaste onderkleding die op het eerste gezicht heel gewoon lijkt.

Wie beter kijkt, ziet een aangepaste hemd en singlet waarover is nagedacht. Hemden en singlet speciaal ontwikkeld voor mensen die om wat voor reden dan ook moeite hebben met aan- en uitkleden. Neem de handige drukknoopsluiting van de aangepaste onderkelding. Die bevindt zich niet bovenop de schouder, maar aan de voorzijde, onder het sleutelbeen. De drukknopen op de aangepaste onderkleding zijn van kunststof: dus minder kans op allergische reacties!
De schouderbanden lopen iets schuin naar binnen tegen het afzakken.

Ideaal is ook het aangepaste hemd/singlet met drukknoopsluiting én rits. Waardoor het aangepaste ondergoed niet meer over het hoofd hoeft. Een uitkomst voor mensen die zich beperkt kunnen bewegen.
En wát een gemak en tijdswinst levert deze aangepaste onderkleding op voor de verzorgenden. Daar kan gewoon ondergoed niet tegenop.

Voor de juiste maat vindt u bij de producten of onder "downloads" een pdf-bestand met een matentabel.

Leverbaar in verschillende maten geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
Bezig met laden...
Dames hemdje met drukkers op schouders kleur 100 wit
Dames hemdje met drukkers op schouders Aangepast dameshemd met drukknoopsluiting op de schouders (Easy click onderkleding). Per stuk:
€ 17,95

Heren singlet met drukkers op de schouders kleur 100 wit
Heren singlet met drukkers op de schouders Aangepast heren singlet met drukkers op de schouders (Easy click onderkleding). Per stuk:
€ 17,95

Dames hemdje met drukkers en rits zijkant kleur 100 (wit)
Dames hemdje met drukkers en rits zijkant Aangepast dameshemd met drukkers en rits (Easy click onderkleding). Per stuk:
€ 22,95

Heren singlet met drukkers en rits zijkant kleur 100 (wit)
Heren singlet met drukkers en rits zijkant Aangepast heren singlet met drukkers en rits zijkant (Easy click onderkleding). Per stuk:
€ 22,95 


Laatst bekeken producten